جهت دسترسی به کاربرگه ی زیر، از این لینک استفاده کنید. http://dl.kums.ac.ir/handle/Hannan/289396
Title: An Introduction to Food Grade Nanoemulsions / by Nandita Dasgupta, Shivendu Ranjan.
Other Titles: 
Authors: Dasgupta, Nandita. author. ;
Keywords: Medical Science;QS;QS
Year: 2018
place: 
Publisher: 
Series/Report no.: 
Abstract: 
Description: ALMA ;
Maskinellt genererad post. ?ndra kod f?r fullst?ndighetsniv? (leader/17), annars kommer manuellt gjorda ?ndringar att f?rsvinna. ;
Tdig ; ALMA ;
Print ; An Introduction to Food Grade Nanoemulsions / by Nandita Dasgupta, Shivendu Ranjan. ; 9789811069864 ;
URI: http://dl.kums.ac.ir/handle/Hannan/289396
ISBN: 978-981-10-6986-4 (Print) ;
More Information: 
Appears in Collections:Anatomy

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9789811069864.pdf3.79 MBAdobe PDFThumbnail
Download    Request a copy


تمامی کاربرگه ها در کتابخانه ی دیجیتال حنان به صورت کامل محافظت می شوند.