جهت دسترسی به کاربرگه ی زیر، از این لینک استفاده کنید. http://dl.kums.ac.ir/handle/Hannan/290752
Title: Food Allergens : Best Practices for Assessing, Managing and Communicating the Risks / edited by Tong-Jen Fu, Lauren S. Jackson, Kathiravan Krishnamurthy, Wendy Bedale.
Other Titles: 
Keywords: Medical Science;RC596;QW
Year: 2018
place: 
Publisher: 
Series/Report no.: 
Abstract: 
Description: ALMA ;
Maskinellt genererad post. ?ndra kod f?r fullst?ndighetsniv? (leader/17), annars kommer manuellt gjorda ?ndringar att f?rsvinna. ;
Tdig ; ALMA ;
Print ; Food Allergens : Best Practices for Assessing, Managing and Communicating the Risks / edited by Tong-Jen Fu, Lauren S. Jackson, Kathiravan Krishnamurthy, Wendy Bedale. ; 9783319665863 ;
URI: http://dl.kums.ac.ir/handle/Hannan/290752
ISBN: 978-3-319-66586-3 (Print) ;
More Information: 
Appears in Collections:Microbiology and Immunology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9783319665863.pdf5.73 MBAdobe PDFThumbnail
Download    Request a copy


تمامی کاربرگه ها در کتابخانه ی دیجیتال حنان به صورت کامل محافظت می شوند.