جهت دسترسی به کاربرگه ی زیر، از این لینک استفاده کنید. http://dl.kums.ac.ir/handle/Hannan/353321
Title: N -(1-Deoxy- d -xylulos-1-yl)-glutathione: A Maillard Reaction Intermediate Predominating in Aqueous Glutathione-Xylose Systems by Simultaneous Dehydration-Reaction
Authors: Tang, Wei;Cui, Heping;Sun, Fuli;Yu, Xiaohong;Hayat, Khizar;Hussain, Shahzad;Tahir, Muhammad Usman;Zhang, Xiaoming;Ho, Chi-Tang
Keywords: -glutathione;1-deoxy- d -xylulos-1-yl;deoxyxylosones;n-;peptide maillard reaction;reaction kinetics;simultaneous dehydration-reaction
Year: 2019
Publisher: American Chemical Society
Abstract: 
URI: 
http://dl.kums.ac.ir/handle/Hannan/353321
ISSN: 
volume: Volume 67
Issue: Issue 32
month: August
More Information: VOLUME:67
STARTPAGE:8994
ENDPAGES:9001
Appears in Collections:Journal of Agricultural and Food Chemistry

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2019 JoAFC Volume 67 Issue 32 August (42).pdf3.11 MBAdobe PDFThumbnail
Download    Request a copy


تمامی کاربرگه ها در کتابخانه ی دیجیتال حنان به صورت کامل محافظت می شوند.